Diensten op maat

Sjablonen - Programmeren - Begeleiding - Advies
Voor al uw vragen in Microsoft Office.

Meer informatie

Maatwerk in Microsoft Office

Albiwa is specialist voor maatwerk in de programma's Word, Excel en PowerPoint.

Neem graag contact op

Het nieuwe documentformaat dotx/dotm/docx/docm

 

Gebruikergedefinieerde knoppen in het lint

Het is nog steeds mogelijk.
 

In eerdere versies van Microsoft Office kon de gebruiker gemakkelijk zijn eigen knoppen op de werkbalk zetten. Vanaf Microsoft Office 2010 is het ook weer mogelijk om het lint aan te passen. In Microsoft Office 2007 kunnen gebruikers hiervoor nog wel de werkbalk snelle toegang gebruiken. Uiteraard kan Albiwa u erover informeren hoe dit in zijn werk gaat of de functionaliteit via programmacode in het lint voor u ter beschikking stellen.

Indien u in de nieuwe versies van Microsoft Office uw eigen knoppen onder handbereik wilt hebben of een bedrijfseigen tabblad met functies wilt laten maken, kan Albiwa u hierbij ondersteunen.


 

Nieuwe mogelijkheden voor sjablonen

Word 2007 - 2010 - 2013.
 

Indien u gebruik maakt van het nieuwe bestandsformaat van Word 2007 zijn er voor sjablonen nieuwe mogelijkheden die in eerdere versies van Word niet aanwezig waren.

  • Gebruiksvriendelijke besturingselementen voor tekst, datum, keuzelijsten en standaardteksten zonder dat het document beveiligd hoeft te zijn.
  • Op maat gemaakte knoppen, groepen en eventueel tabbladen in het lint.
  • Maatwerkopmaakprofielen als snelle stijlen.
 

Conversie van documenten en projecten

De basis geeft weinig problemen.
 

Bij de conversie van documenten naar het nieuwe bestandsformaat zijn er weinig problemen. Indien u de documenten in bulk wilt converteren kan Albiwa u hiervoor voorzien van een macro.
 
Houd er rekening mee dat het converteren van autoteksten met tabellen die zich in een sjabloon bevinden, meestal niet vlekkeloos verloopt. Albiwa heeft een methode ontwikkeld waarmee deze problemen vermeden kunnen worden.
 
Albiwa kan u ook ondersteunen bij de conversie van VBA projecten naar VSTO / .NET code.